Το Google Cloud εισάγει την υποστήριξη Generative AI στο Vertex AI

Το Google Cloud εισάγει την υποστήριξη Generative AI στο Vertex AI

Η Google κυκλοφορεί μια ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας μηχανικής μάθησης Vertex AI που βασίζεται στο cloud και η οποία παρέχει υποστήριξη για παραγωγικές δυνατότητες. Αυτή η προσθήκη καθιστά την κατασκευή προηγμένων γεννητικών μοντέλων AI προσιτή σε άτομα και επιχειρήσεις πέρα από το πεδίο της επιστήμης των δεδομένων και της μηχανικής.

Ενεργοποίηση της πρόσβασης σε προηγμένα παραγωγικά μοντέλα ΤΝ

Η υποστήριξη γεννητικής ΤΝ στο Vertex AI παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στα εκτεταμένα γεννητικά μοντέλα ΤΝ της Google. Τα μοντέλα αυτά καλύπτουν διάφορους τύπους περιεχομένου, όπως κείμενο και συνομιλία, εικόνες, κώδικα και ενσωμάτωση κειμένου. Η Vertex AI σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, κατηγοριοποιώντας τα μοντέλα με βάση τις δυνατότητες παραγωγής περιεχομένου που διαθέτουν. Ένα από τα αξιοσημείωτα παραγωγικά μοντέλα AI είναι το PaLM 2, ένα γλωσσικό μοντέλο που κινεί το API PaLM. Το PaLM 2 διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες πολυγλωσσίας, συλλογισμού και κωδικοποίησης, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν εργασίες που βασίζονται στη γλώσσα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.

Αξιοποίηση της δύναμης του PaLM API

Το Vertex AI δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις γενεσιουργές δυνατότητες του PaLM API της Google. Αυτό το API, που τροφοδοτείται από μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM), παράγει κείμενο και κώδικα σε απάντηση σε προτροπές φυσικής γλώσσας. Προσφέρει εξειδικευμένες λειτουργίες προσαρμοσμένες σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης, οι οποίες περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Το API PaLM για κείμενο είναι ρυθμισμένο ώστε να υπερέχει σε γλωσσικές εργασίες.
  • Το PaLM API για συνομιλία έχει σχεδιαστεί για συνομιλίες πολλαπλών στροφών.
  • Το API ενσωμάτωσης κειμένου παράγει διανυσματικές ενσωματώσεις για κείμενο εισόδου.
  • Τα APIs Codey περιλαμβάνουν μοντέλα για τη δημιουργία κώδικα, προτάσεις συμπλήρωσης κώδικα και ερωτήσεις σχετικές με τον κώδικα.

Εκδημοκρατισμός της ΤΝ: Προσβασιμότητα & Απλότητα

Με την προσθήκη γενετικών δυνατοτήτων στο Vertex AI, η Google στοχεύει στον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας καθιστώντας την διαθέσιμη σε περισσότερους ανθρώπους. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του Generative AI Studio, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς εκτεταμένες τεχνικές γνώσεις. Το Generative AI Studio εστιάζει στην υλοποίηση χαμηλού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι τα πολυτροπικά μοντέλα θεμελίωσης της Google, συμπεριλαμβανομένων των PaLM, Imagen, Codey και Chirp, μπορούν να ενσωματωθούν σε εφαρμογές με λίγες γραμμές κώδικα. Οι προγραμματιστές, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν υπόβαθρο στη μηχανική μάθηση, μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την τεχνολογία χωρίς να ανησυχούν για την πολυπλοκότητα της παροχής αποθηκευτικών και υπολογιστικών πόρων.

Αποδοτικότητα & Ευελιξία

Παρόλο που η χρήση του Vertex AI συνεπάγεται κόστος, το Google Cloud προσφέρει διάφορες επιλογές τιμολόγησης και ευελιξία για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών των χρηστών. Αυτό διασφαλίζει ότι οι ιδιώτες ή οι μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένους πόρους δεν θα έχουν σημαντικές αρχικές επενδύσεις.

spot_img
spot_img
spot_img

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Related articles

Το TikTok ενισχύει τις επιλογές διαφημίσεων με εργαλεία AI και creator

Το TikTok βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό....

Geofencing: Τι είναι, πως εφαρμόζεται στο Marketing και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Το Geofencing (γεωεντοπισμός) στο digital marketing αναφέρεται στη χρήση...

10 στρατηγικές για να αυξήσετε το engagement στις αναρτήσεις σας Social Media

Η ενίσχυση της εμπλοκής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι...

5+1 πλεονεκτήματα του Digital Marketing για μια σύγχρονη επιχείρηση

Το Digital Marketing έχει εξελιχθεί σε ένα κρίσιμο εργαλείο...

Τι είναι το Guerilla Marketing;

Το Guerilla Marketing είναι μια δημιουργική και επαναστατική προσέγγιση...